Torsdag 28. sep Kl. 19:00


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: Ca. 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 425,-
GRUPPE 10+: 375,-
UNGDOM (t.o.m 26 år): 275,-

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Abid Raja – Min skyld – en historie om frigjøring

Den brutalt ærlige historien om Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.

Abid Raja har vært en aktiv samfunnsdebattant siden slutten av 1990-årene. Han er jurist, men er for folk flest kjent som den blide og inkluderende Venstre-politikeren som kaster seg ut i utfordringer med et voldsomt engasjement.

Dette er et åpenhjertig foredrag om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.
Fortellingen handler om hvordan han måtte skjule smertene og handikappet han ble født med, skjule seg for volden og mobbingen – og for kjærligheten til den han elsker.

Få et innblikk i Abid Rajas fortid, og hans reise til å bli en velkjent politiker som gjerne er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende.
Hvordan frigjøre seg fra de vonde følelsene? Og hva har gitt Abid Raja styrken til å komme så langt i livet, som han har?

Foredraget gir håp om at vi kan vinne over det vonde, og inspirer til positiv fremgang