Onsdag 7. des Kl. 19:00

VARIGHET: Ca. 90 minutter
ARRANGØR: United Stage Artist Norge AS

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Adam Douglas – An American Holiday

Folkekjære Adam Douglas har endelig gleden av å ønske velkommen til publikumssuksessen «An American Holiday» i Moss. En stemningsfull og storslått julekonsert hvor han gjør noen ukjente, men også tidløse juleklassikere til sine egne.

«An American Holiday» er blitt til som et resultat av en drøm Adam lenge har hatt om å kunne presentere ekte amerikansk julemusikk for det norske folk. Dette er musikk som for ham, symboliserer den flotte juletiden.

Som alltid har Adam Douglas med seg et fantastisk band som skal sørge for magisk stemning fra scenen.

Adam og bandet ser frem til endelig å kunne spre juleglede rundt om i landets konsertsaler igjen etter den utfordrende tiden vi alle har vært igjennom og forhåpentligvis snart kan legge bak oss.

«Det blir fantastisk å komme ut og spille for fulle hus. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av denne viktige førjulstradisjonen.», forteller Adam Douglas.

Hjertelig velkommen til «An American Holiday with Adam Douglas»!