Få billetter igjen

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: United Stage Artist Norge AS

Forestillingene starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Adam Douglas – An American Holiday

Folkekjære Adam Douglas ønsker for femte år på rad velkommen til publikumssuksessen «An American Holiday». Hver kveld tar Adam og hans strålende band publikum med inn i stemningsfulle rom – der de fremfører både egenskrevne vinter og julesanger, i tillegg til å gi gjøre juleklassikere til sine.

«An American Holiday» er blitt til som et resultat av en drøm Adam lenge hadde om å la det norske publikum få ta del i amerikansk julemusikk tradisjon og det som er hans jul. Årets turnegjest er også i år TORA, gitarheltinne, låtskriver og vokalist.

Turneen starter 25.november i Fosnavåg kulturhus og er innom blant annet Molde, Haugesund, Bergen, Moss, Oslo  og flere byer – før den avsluttes med to konserter i Ålesund. Full turnéliste på www.adam-douglas.com

Med Adams egne ord:

«Det blir fantastisk å endelig komme ut og spille for fulle hus igjen. Endelig kommer jula der vi kan være sammen igjen og feire med de vi er glade i, slik vi pleier. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av denne viktige førjulstradisjonen.», forteller Adam.