Mandag 26. okt Kl. 19:00

ARRANGØR: Atikko

10% rabatt for honnør, studenter og grupper over 10 stk.

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.

Alt er mulig! – Foredrag med Dag Otto Lauritzen

Trenger du litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag? Syklisten, mosjonisten, danseløven og Mesternes mester, Dag Otto Lauritzen, kan hjelpe deg!

Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto.

Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et foredrag med Dag Otto Lauritzen lære deg mye om hvordan du setter deg mål, konsentrerer deg, og finner vilje og motivasjon til å gjennomføre. Bli med på en inspirerende kveld uten like, fylt med fantastiske historier fra sykkeleventyret. Her er det høyt energinivå og godt humør som gjelder!

Dag Otto Lauritzen skrev sitt navn inn i norsk sykkelsports historie med gullskrift da han som første nordmann vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt Tour de France. Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke.

Dag Ottos kamp for å komme på bena igjen resulterte i en rekordrask sykkelkarrière. I løpet av bare fire år ble han norsk mester, to ganger nordisk mester og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA.

I “Alt er mulig!” får du fantastisk påfyll av motivasjon til mestring og å møte motgang!

I dag er Dag Otto Lauritzen sykkelkommentator for TV 2. I februar 2009 vant han NRKs tv serie Mesternes Mester, hvor han slo Stian Grimseth i finalen. Våren 2010 og 2013 var Dag Otto aktuell med TV2-programmet På hjul med Dag Otto, hvor han og Kristian Ødegård syklet rundt i Europa sammen med utvalgte gjester.

Dag Otto har også skrevet bøkene «I form med Dag Otto», «Viljestyrke» og «På tur med Dag Otto».