Lørdag 14. nov Kl. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Anders Jektvik trio

Anders Jektvik tar med trioen til Moss!

Endelig legger Anders Jektvik ut på ny turné og denne gangen tar han med seg trioen sin. Det er dermed duket for en helaften med en av Norges fremste formidlere og liveartister.

Denne våren skulle blitt Anders Jektvik sin store vår, med soloturné over hele Sør- og Østlandet. Dette skulle toppes med en fin festivalsommer med bandet. Men lite visste man da at en pandemi skulle slå ned.

– Vi fikk gjort elleve konserter i vår. Husker jeg spøkte under konsertene med, at som humlen samler pollen, har lydmannen og jeg turnert fra by til by, øst til vest og samlet korona. Men jeg forsto alvoret i situasjonen da resten av konsertene ble avlyst.

Jektvik ønsket å være tilstede for de som hadde gledet seg til å gå på konsert, og arrangerte en livestream fra sitt studio i Trondheim. Den fikk over 100.000 seere, som også er med å bekrefte publikums begeistring for Jektvik.

Anders Jektvik har turnert siden han var liten gutt, i klasserom, og på kulturmønstringer. Senere som trubadur, og sammen med sin far og bandet «Tefeilles», og etterhvert med eget repertoar og band. Derfor tåler titlene som en av de mest erfarne liveartistene i sin generasjon.

Siden han platedebuterte i 2013 har Anders Jektvik vært Midt-Norges viktigste stemme i den nye norske artistfaunaen, som har resultert i tung radiorotasjon og flere TV-opptredener. Musikalsk hører man inspirasjonen fra norske tradisjonelle

LES MER OM SMITTEVERN OG DITT BESØK I MOSS KULTURHUS HER