Onsdag 29. sep Kl. 18:00

VARIGHET: ca. 2,5 timer
ARRANGØR: Ole Kristian Martinsen

ARRANGEMENTET ER GRATIS.

Oppmøte for fakkeltog kl. 18:00 på øvre torg.

Appeller og foredrag på Parkteatret kl. 19:00

Annerledes og stolt! Vi er alle annerledes

Jeg (Ole Kristian Martinsen) er annerledes, og alle er vi jo forskjellige. Klarer vi å godta det, får vi det mye bedre i byen vår.

Vi ønsker at vi i Moss skal ha det fint med hverandre. Derfor må vi si «NEI» til mobbing og «JA» til annerledeshet.

Derfor arrangerer jeg et fakkeltog med tema «NEI» til mobbing og «JA» til annerledeshet.
Fakkeltoget starter fra Øvre Torg kl 18.00 og går til Parkteateret.

Alle er velkommen til å delta i toget. Ta med fakkel, eller kjøp til selvkost ved oppstart. Vi lager ulike plakater, og du velger selv hvilken du vil slutte deg til.

Kl. 19:00 fortsetter arrangementet med ulike innslag på Parkteatret. Arrangmentet avsluttes med Tore Petterson; «Det er en gave å være annerledes»

De fleste kjenner Tore Petterson fra programserien «Sofa» på NRK og som dommer i «Skal vi danse». De senere årene har han også vært en attraktiv forteller med både alvor og humor som tema.

Tore er en levende foredragsholder som tar opp temaer som annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

På en humoristisk måte tar han utgangspunkt i seg selv og egne erfaringer, opplevelser fra barne– og ungdomsårene fram til i dag.

Kjennetegnet ved Tores foredrag er, at innholdet formidles på en naturlig og direkte måte som passer til så vel unge som voksne.

Tore ufarliggjør annerledeshet samtidig som han tydelig bevisstgjør sitt publikum på hvordan egen atferd påvirker andre rundt dem, både bevisst og ubevisst.

Han balanserer selvironi, humor og selvrefleksjon opp mot informasjon, bevisstgjøring og til dels samfunnskritiske poenger.

Tore deler sine tanker om hvordan vi alle, – uansett alder kan bidra til at vi får et rausere og mer inkluderende samfunn.

La oss lage en skikkelig markering MOT mobbing og FOR annerledeshet og inkludering av alle!