Fredag 5. nov Kl. 19:00

Fredag 5. nov Kl. 21:30

VARIGHET: 1 time og 20 minutter
ARRANGØR: Feelgood & iStage

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen

12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning.

I standupshowet 12 gode råd – fra to menn med lav utdanning utgjør Bård og Atle for aller første gang et tospann på scenen. Sannsynligvis ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang.

Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen, begge helt uten plagsom utdanning, deler sine aller beste og mest praktiske råd i standup-showet «12 gode råd» – til yatzy hos anmelderne og trampeklapp fra publikum.

Aftenposten: Så inderlig likandes (…) publikum ramler av stolene av latter.

Regi: Thomas Giertsen
Produsent: Feelgood&iStage AS i samarbeid med Thalia Teater