Onsdag 11. sep Kl. 18:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Forventet varighet: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Moss Bluesklubb


PRIS: 150,-
MEDLEM: 100,- (av bluesklubben)

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Aunt Mary foredrag – Moss bluesklubb

Moss Bluesklubb inviterer til foredrag om Østfolds rockelegender, Aunt Mary.

Aunt Mary er historien om legendariske rockehelter fra Østfold, som fortjener å bli løftet fram og hedret for sine fabelaktige kvaliteter som musikere og låtskrivere. Bandet var oppsiktsvekkende allsidige der de veksla mellom progrock, heavyrock og rein blues.

Historien om Aunt Mary startet tilbake på 60-tallet, og bestod av gutter fra Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. Aunt Mary fikk aldri den anerkjennelse som de hadde fortjent i sin samtid, mener Harald Otterstad og Tor Andersen. De har derfor skrevet en bok om bandet, en bok som høster meget gode kritikker.

I foredraget om Aunt Mary vil vi høre 2 engasjerte forfattere fortelle historier om bandet. Det er også lov til å håpe at noen av de omtalte personene i boka dukker opp til foredraget.

Harald Otterstad:
(født i Sarpsborg 1955), ble utdannet jurist fra Universitetet i Oslo i 1982, og har et langt virke som strafferettsadvokat. Han er nå pensjonist, men er fortsatt åpen for litt jobbing. Han har tidligere skrevet to bøker om den lokale pophistorien i Sarpsborg. I dag spiller Otterstad keyboard/orgel i progrockbandet Deja Vu og i Pæddekummen Bluesband.

Tor Andersen:
(født i Oslo i 1948). Eier og daglig leder av radiostasjonen Ordentlig Radio, som i 2018 fikk NOPA sin formidlingspris for sitt virke for norsk musikk. Kjent for en lang karriere som programleder i radio og TV, blant annet 17år i P4 Radio Hele Norge. Journalist i Fredrikstad Blad i 12 år. Han var med på å starte Viseklubben Hartvig, revyselskapet Glade Bjørn og Radio    Fredrikstad. I 2023 ble radioveteranen tildelt Prix Radios hederspris.