Lørdag 19. nov Kl. 20:00

VARIGHET: Ca. 3 timer
ARRANGØR: Moss kulturhus

Dørene åpner kl. 19:00 og Tombstones spiller opp til konsert og dans fra kl. 20:00 med slutt kl. 23:00

Back to the Sixties

Tombstones byr opp til konsert- og dansekveld med glad og variert 60-talls-musikk.

«Godt voksne unge» kan igjen få oppleve «Back to the Sixties» med gjenhør av slagere fra popens gullalder i sosialt lag med dans, smil, latter, mange gjensynstreff og nye venner i noenlunde samme aldersgruppe.

Tombstones byr på melodiøs og variert pop og rock, noe som pleier å få godt voksen ungdom til både å mimre og synge med, og gjerne ta en swingom eller tre dersom denne lysten blir påtrengende. Bandet er kjent for å spille fengende musikk av både Shadows, Beatles, Rolling Stones, Kinks, Searches med mange flere.

I løpet av kvelden blir det også anledning til å bli mer kjent med Mosseølets Venner, Morsa 1833 og Moss SwingClub.

Baren er åpen og det blir gode muligheter for å kjøpe av drikke av ymse slag og noe enkelt å spise. Det er ikke nummererte sitteplasser, så først til mølla-prinsippet gjelder for bordplassering i salen og kafeen. Dørene åpner kl. 19 og Tombstones spiller opp til konsert og dans fra kl. 20 med slutt kl. 23. Innlagte pauser for hyggelig og nyttig informasjon fra nevnte foreninger. Vi håper å se deg og at du tar med venner og bekjente til dette positive, lokale arrangementet!

Det er begrenset antall plasser, så det lønner seg å sikre seg billetter så tidlig som mulig da det pleier å bli mye publikum der Tombstones spiller.

Arrangementet er velvillig støttet av:
SpareBank1 Østfold Akershus, Monge Frisør og Kjell A. Dahlmann