Lørdag 18. nov Kl. 20:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: 3 timer
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 300,-
Konserten starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Back to the Sixties

Velkjente pop- og rocke-bandet Tombstones fra Moss står for arrangementet og musikken og byr på melodiøs og variert musikk, noe som pleier å få godt voksen ungdom til både å mimre og synge med, og gjerne ta en swingom eller tre dersom lysten for dette blir påtrengende, noe den lett blir. Bandet var med å starte Back to The Sixties i Moss i 1988, Ribberock i 1989 og Røed Rock fra 2002. Ved tidlligere liknende arrangementer har det kokt av danseglade og blide folk som smiler fra øre til øre gjennom hele kvelden. Så kjenn deres besøkelsestid.

Tombstones begynte å spille sammen allerede i 1965 og er kjent for å spille fengende musikk av både Shadows, Beatles, Rolling Stones, Searches, Chuck Berry, Pussycats, Hepstars med mange flere. Innimellom spiller de egne låter fra CD´n Well Com On. De byr på flerstemt sang, nydelige gitar- og keyboard-soloer til både ballader, pop og rock´n roll til et grunnfjell av stødig komp. Moss Kulturhus drifter kafeen i Samfunnshuset og har en bar for salg av enkel mat og variert drikke av ymse slag. De tilbyr noe enkelt å spise i form av vår nasjonale «gourmérett», pølse i vaffel (evt. lompe for innflyttere?) og kanskje noe enkelt ellers å bite i. Dansegulvet står klart for å ta i mot dere. Salen, og også den hyggelige kafeen, er rigget med bord og stoler hvor dere kan sitte sammen for prat og sosial hygge til lyden av god, velkjent musikk. Vi håper å se deg og at du tar med venner og bekjente til dette positive, lokale arrangementet for oss «godt voksne unge»!