Lørdag 30. apr Kl. 19:00

BARN: 200,-
STUDENT: 200,-
SCENEKORT: 325,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Backbone

Ellevill akrobatikk fra de australske nysirkuslegendene i Gravity and Other Myths.

Hva er styrke? Hva er det å være sterk?
10 akrobater og to musikere fyller hele scenen med utrolige fysiske krumspring og morsom, men underfundig historiefortelling.

Utøverne tester grensene for hva styrke er: Fysisk, følelsesmessig, individuelt og sammen. Se frem til en meget spennende kveld for både store og små!

“En vannvittig flyt av bevegelser… Den sensasjonelle akrobatikken oser av nytenkning og originalitet.”
– The Advertiser (6)

“Sirkus som du aldri før har sett det. Strukket til grensene for hva som er mulig, sjangerbrytende og veldig visuelt… – Ja, så intenst vakkert at det gjør deg stolt over å være menneske!”
– In Daily (6)