Lørdag 24. sep Kl. 21:00

SCENEKORT: 275,-
STUDENT: 220,-

Forestillingene starter presis.

Baksaas + Høyer – Hortensia! Lenge sia!

Baksaas + Høyer er en duo med to ganske ulike artister –en slampoet og entechno-DJ. Sammen utgjør Fredrik Høyer og Bendik Baksaas et band som utfordrer grenser og sjangere.

Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har gitt dem et stort publikum på festivaler og konsertscener rundt i landet. Med sine eksplosive liveshows, har de tiltrukket seg fans i alle aldre.

Nå kommer de til NonStopFestivalen med sitt nyeste album«hortensia! lenge sia!» –en rå hyllest til vennskapet og et manifest for kjærligheten.

Fredrik Høyer er en spoken word-artistsom også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker og skuespiller, deriblant skuespillet «Jordopphimlesang» på Nationaltheatret og den svenske storfilmen «Utvandrarna» av Erik Poppe. På hortensia! lenge sia! viser han seg også som en av landets mest originale og teknisk virtuose rappere.

Bendik Baksaas er en av Norges mest karaktersterke elektroniske musikere. Med minimalisme, modulærsynth, trommemaskin og sampler har han utviklet en spillestil preget av lekenhet og presisjon. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».