Lørdag 25. sep Kl. 21:00

STUDENT: 125,-
BARN: 125,-

Baksaas + Høyer

Baksaas + Høyer er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre en DJ. Sammen utgjør de et band som utfordrer grenser. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har gjort stor suksess i Norge. I 2019 ga de ut det monumentale dobbeltalbumet «Til alt ute».

Fredrik Høyer er en jazzpoet fra Drammen, som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker, gatekunstner og skuespiller, blant annet fra forestillingen «Grønlandsutraen» på Nationaltheatret.

Bendik Baksaas er en av landets mest karaktersterke elektroniske musikere. En minimalist til beinet. Med trommemaskin og sampler, har han utviklet en spillestil der lekenhet og presisjon lar detaljene være hovedattraksjonen. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».