Torsdag 2. sep Kl. 20:00

ARRANGØR: Moss Kulturhus

STUDENT: 175,-

Best Western Swing

Best Western Swing – Asle Røe, Stian Carstensen, Finn Guttormsen, Jarle Vespestad og Staffan William-Olsson.

Dette er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland). I et videre perspektiv kan man kalle det «instrumental elektrisk americana».

Best Western Swing (som på ingen måte er ortodokse museumsvoktere) er anført av Asle Røe, opprinnelig fra Molde men med tolv år som profesjonell gitarist i Houston, Texas. Med på laget er 60% av Farmers Market: Stian Carstensen på steelgitar og trekkspill, Finn Guttormsen på bass og Jarle Vespestad på trommer, samt gitarist Staffan William-Olsson fra The Real Thing.
Antall strenger totalt: 36