AVLYST!

Tirsdag 25. aug Kl. 19:00

Onsdag 26. aug Kl. 19:00

ARRANGØR: Backstage Management & Produksjon

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.

Bjørnov & Sunde

Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.

På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte forestillingen til høsten. Billettene du har kjøpt refunderes ikke, men gjelder nå for den nye datoen.

Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.