Onsdag 22. sep Kl. 19:15

STUDENT: 190,-
BARN: 190,-

Blokk til blokk

Hip hop-forestillingen med Don Martin, Fela og Castro ble en braksuksess på Det Norske Teatret. Nå er den heldigvis på turné!

Hvor du kommer fra er ikke bare et sted du ikke har valgt. Det er også med på å gjøre deg til den du er. Blokk til blokk er en konsertforestilling om å komme dit du er, ikke på grunn av, men på tross av.

Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I forestillingen Blokk til blokk forteller de sine historier og tar publikum med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine.

Dette er en forestilling som angår oss alle, uansett hvor i landet vi bor.

Anmeldelser:

En opplevelse som er større enn en konsert og rikere enn en vanlig forestilling

-Aftenposten

Bør bli obligatorisk

-Dagsavisen

Fantastisk!

-Tønsberg blad

Når Castro og Fela forteller om sin storebror Andres er det øyeblikk hvor det er mulig å høre knappenålen falle til gulvet. Det er sjelden å oppleve den type av total stillhet blant et publikum

-Tønsberg blad