Fredag 10. des Kl. 19:00

VARIGHET: Ca. 1 time og 30 minutter uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Bugge Wesseltoft – It’s Snowing On My Piano

Endelig kommer Bugge Wesseltoft tilbake til Parkteatret og Moss med «It’s Snowing on my piano». Plata og konserten som har rukket å bli en moderne juleklassiker.

Bugge forteller selv historien bak platen:

«Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»