Tirsdag 15. feb Kl. 19:00

VARIGHET: ca. 75 minutter uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

PRIS: 150,- til 275,-
Forestillingen har en totalkapasitet på 95 personer.
Publikum sitter med ett sete mellom kohortene.
Munnbindpåbud for publikum når det ikke er mulig å holde minst én meters avstand.

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø. NB! Det er ikke alkoholservering på denne forestillingen.

Buzz

When being second comes first

I det ville og vakre landskapet på Færøyene skylles en død person i land. Alt tyder på at det er selvmord.

Belgiske Charlotte Vandermeersch har skapt en forestilling basert på den kritikerroste romanen «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet» av Johan Harstad. Hun har gjort den til en internasjonal, musikalsk og visuelt sterk opplevelse. Det har blitt en betagende historie om å finne den store kjærligheten, for så å miste den. Om å ha et stort talent og ikke bruke det. Om en litt for stor verden og om å miste oversikten.

I forestillingen får du oppleve en intens scandik-noir atmosfære tonesatt med blant annet synth og trommer sammen med kreativ bruk av video og bilde.

«A moving, thought-provoking piece of theatre from a company punching well above its weight.»
– THE SCOTSMAN, Susan Mansfield

Av kompaniet KOPERGIETERY
Musikk: Multiintstrumentalistene Karen Willems og Antoon Offeciers. Film: Ann Julie Vervaecke.

Buzz er støttet av Kulturrådet, Norsk kulturfond.