Fredag 1. apr Kl. 19:00

ARRANGØR: A.P.P.L.A.U.S.

BARN (t.o.m. 18 år) : 250,-
GRUPPE (min. 10 stk.): 275,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Catch Me If You Can – A.P.P.L.A.U.S.

Norgespremiere på musikalen Catch Me If You Can

Basert på den prisbelønte filmen Catch Me If You Can, og den utrolige historien som er hentet fra virkeligheten, er det nå laget en høytflyvende musikal om hvordan man kan jakte på sine drømmer uten å bli innhentet av lovens lange arm. Tenåringen Frank Abigale Jr søker etter berømmelse når han rømmer hjemmefra og begynner på et uforglemmelig eventyr, kun iført en ung gutts charm, stor fantasi og en million dollar i falske sjekker. Frank har suksess både som flypilot, lege og advokat. I tillegg vinner han drømmejenta i sitt liv. Men Franks bløff og løgner fanger interesse hos FBI, som jager han og vil at han skal stå til rette for sine kriminelle handlinger. Kulturskolens musikalgruppe A.P.P.L.A.U.S. har gleden av å ha norgespremiere på denne flotte musikalen.