Lørdag 16. mar Kl. 19:00

BARN: (u.20år) 200,-
GRUPPE (10+): 275,-

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Chicago – A.P.P.L.A.U.S.

Etter årets publikumssuksess «Grease» er det stor stas for A.P.P.L.A.U.S å presentere forestillingen «CHICAGO» neste år.

CHICAGO er den lengstlevende musikalen på Broadway (premiere i 1975) og den har vunnet en rekke priser. Musikalen ble også filmatisert i 2002 hvor den fikk hele seks Oscar Awards. CHICAGO kaster oss tilbake til 20-tallet og er en fengslende historie om grådighet, mord og showbiz. Sammen med et nimanns live-orkester under ledelse av kapellmester Ellen Marie Carlsen lover vi fantastisk musikk og flotte prestasjoner av teater, sang og dans av våre dyktige ungdomsskuespillere.

Roxie Hart drømmer om å bli en berømt varietéartist og har derfor et forhold med Fred Casely, som lover å hjelpe henne med å bli en stjerne. Men når det viser seg at han har løyet for henne, dreper hun ham og havner i fengsel. Der oppdager hun at hennes store idol Velma Kelly ikke er så vennlig som hun trodde. Forsvarsadvokaten Billy Flynn hjelper Roxie med å komme ut av fengselet og takket være ham blir hun den store stjernen hun drømte om. Men erkefienden Velma Kelly nekter å gi opp uten kamp.

Regi:  Kjærand Moe
Koreografi: Sanna Bjerketvedt
Sangintruktør: Gudrun Lorentzen
Kapellmester: Ellen Marie Carlsen

A.P.P.L.A.U.S. er kulturskolens fordypningstilbud i musikkteater for ungdom fra 15 til 20 år. Aktørene blir plukket ut via audition og A.P.P.L.A.U.S. har vist seg gjennom mange år å være en “talentfabrikk”. I 2011 ble A.P.P.L.A.U.S. tildelt Christian Frederik-prisen og flere av aktørene har vunnet ulike priser opp gjennom årene gruppen har eksistert. I 2020 ble A.P.P.L.A.U.S. tildelt Mossianaprisen for sitt bidrag til å sette Moss på kartet, styrke byens prestisje utad, og ikke minst øke bevisstheten om at Moss er et godt sted å bo.

I mer enn 20 år har talentfulle ungdommer fra kulturskolens musikkteatergruppe gitt oss fantastiske musikaloppsetninger til stående applaus og strålende anmeldelser. Nå er de arbeidsomme, positive, produktive, livlige og aktive ungdomsskuespillerne igjen klare til å gi deg nye musikalopplevelser. Velkommen!

Vi storgleder oss til premiere på CHICAGO 16. mars 2024.