Tirsdag 1. des Kl. 18:00

ARRANGØR: Nordic Moments AS

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.

Christmas with Nordic Tenors

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.

Sammen med sin eminente pianist Torgeir Koppang, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.