Fredag 8. mar Kl. 20:00

VARIGHET: Forventet varighet: 3 timer
ARRANGØR: Moss Big Band

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Danseaften – Moss Big Band med Ole Jacob Lindberg

De dyktige musikerne i Moss Big Band under ledelse av Rune Sundbø er lørdag 8.mars tilbake med danseaften i Samfunnshuset. Det vil bli lagt opp til en kveld med muligheter for å danse til svingende storbandmusikk eller rett og slett lytte til byens flotte storband.

I tillegg til de faste dyktige musikerne har de denne gangen med seg vokalistene Ole Jacob Lindberg og Tove Øverland. Ole Jacob er godt kjent for mossepublikummet fra mange sammenhenger. Det er ikke tvil om at Kalle kanon fra Kaptein Rødskjegg og sjørøverne er en meget dyktig sanger – og han elsker storband. Tove har mange års fartstid som vokalist og har sunget med Moss Big Band tidligere. Også aktuell med MossaNova, som spiller mye latinrytmer og en del swingjazz.

Moss Big Band er meget aktive i mosseregionen. Store konserter med landskjente artister på Parkteateret i 2022 og 2023 var knallsuksesser.  Begge årene ble det gjennomført danseaften på Samfunnshuset scene, også det suksesser, med mange danseglade i salen. Bandet følger selvsagt opp også i år. Dette er det mange som har gledet seg til. Man kan danse eller det er selvsagt mulig å bare kose seg med storbandmusikk. Det legges mest vekt på danselåter, gode muligheter for å danse sving for de som er spesielt glade i det.

På repertoaret har Moss Big Band klassiske swinglåter, latinlåter og vokallåter fremført av sine dyktige vokalister. Også denne gang får man høre klassikere udødeliggjort av Frank Sinatra, nå med Ole Jacob Lindberg. Tove Øverland vil også gi oss kjente låter framført på glimrende vis. Det er bare å glede seg.

Endelig er det en ny mulighet for alle som er glade i storband – danseaften med fullt trøkk!