Søndag 3. okt Kl. 13:00

VARIGHET: ca 35 min
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

Den Evigunge Bestefaren

Den Evigunge Bestefaren er en intim forestilling med tekst og visuelle innslag, der sjongleringskunstner Diego Belda hopper mellom å være fortelleren og den evigunge bestefaren Lalo.

Historien om Lalo er en fengende og annerledes historie. Musikk fra Lalo’s kjære grammofonspiller setter en fin stemning hvor publikum blir tatt med inn i Lalo sitt underfundige, lekne og levende univers.

I Lalo’s univers blir det å skjenke te eller det å vaske gulv til en bevegende lek, og hvor legens råd om å bruke en stokk skaper undring og utforskning.

Historier fra fortid og nåtid veves sammen til et nært møte med en gammel mann fra en svunnen tid.

Av/med: Diego Belda og Lalo
Grammofonspesialist: Gunnar Kristiansen