Søndag 21. apr Kl. 17:00

ARRANGØR: Moss kulturskole

BARN: 100,- (under 16år)

Arrangementet starter presis.

Kiosken åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Den store klassepesten – Kulturskolens teaterfestival

De fire teatergruppene Teaterbjørnene, R.A.M.P.E.L.Y.S., H.O.R.I.S.O.N.T. og Teaterkompaniet presenterer fire forskjellige forestillinger på årets store teaterhappening i Teaterskolen!

Teaterkompaniet (8.-10.klasse) spiller DUS-stykket «Den store klassepesten» av Kjetil Indregard. Hva skjer når klassens sjefsmobber går for langt på en bursdagsfest og resten av klassen ser sitt snitt til å kunne ta hevn? Skal de slippe henne løs, torturere henne bittelitt, snakke henne til fornuft (ha!) eller rett og slett ta livet av henne og grave henne ned i skogen….? En mørk komedie om konsekvensene av mobbing. Forestillingen egner seg best for litt eldre barn, ungdom og voksne.