Torsdag 21. okt Kl. 19:00

SCENEKORT: 238,-

Det e hardt å være B**ch – Brageteatret

av og med Iren Reppen

En personlig konsertforestilling om makt

Iren Reppen er klar med siste del av en trilogi om å være … noe. Det startet med, Det e hardt å være mainn, da Iren Reppen var ung skuespiller og artist. En rekke erfaringer rikere har hun nå kommet fram til at det Det e hardt å være bitch.

For i mellomtiden har livet tatt uventede vendinger. Hun har fått innsikt i hvordan det blåser på toppene etter en periode som sjef, bl.a. som den første kvinnelige teatersjefen ved Hålogaland Teater. Gjennom en eventyrlig reise har hun sett seg selv og teateret fra ulike sider.

I dette eventyret fra virkeligheten, møter vi ei jente som vokste opp med store drømmer, og som etter hvert får drømmene oppfylt. Med dette følgjer også stor makt. Men hva er makt? Er det så stas som alle vil ha det til? Og hva venter egentlig på den andre siden?

Gjennom egne sangtekster til musikk av Svein Gundersen, leder Iren Reppen oss rundt i et landskap basert på egne erfaringer, håp og drømmer.

«…i hælvete har hun den beste støtte i Svein Gundersens musikk. Melodiene er sangbare, fortellende, rocka, sjømannsvalsee, og alt i mellom.»

-Aftenposten

«…»Det er hards å være bitch», levner ingen tvil om hvem som er sjefen på denne scenen».

-Dagsavisen

«…en leken, velspilt, men også  samfunnskritisk  forestilling om kvinner og makt.»

-Nordlys

Regi: Nils Petter Mørland