Tirsdag 17. mar
Kl. 18:30


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: ca 60 min uten pause
PRIS: 0,-
ARRANGØR: Ole Kristian Martinsen


Billett

Det er en gave å være annerledes – Tore Petterson

Ole Kristian Martinsen arrangerer et fakkeltog med tema «NEI» til mobbing og «JA» til annerledeshet, og foredraget  Tore Petterson foredraget «Det er en gave å være annerledes»

Fakkeltoget starter fra Høyvekta kl 17.30 og går til Moss Rådhus
Etter fakkeltoget (kl 18.30) holder Tore Petterson foredraget «Det er en gave å være annerledes» i Samfunnssalen.

De fleste kjenner Tore Petterson fra programserien «Sofa» på NRK og som dommer i «Skal vi danse». De senere årene har han også vært en attraktiv forteller med både alvor og humor som tema.  

Tore er en levende foredragsholder som tar opp temaer som annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

På en humoristisk måte tar han utgangspunkt i seg selv og egne erfaringer, opplevelser fra barne– og ungdomsårene fram til i dag.

Kjennetegnet ved Tores foredrag er, at innholdet formidles på en naturlig og direkte måte som passer til så vel unge som voksne. 

Tore ufarliggjør annerledeshet samtidig som han tydelig bevisstgjør sitt publikum på hvordan egen atferd påvirker andre rundt dem, både bevisst og ubevisst.

Han balanserer selvironi, humor og selvrefleksjon opp mot informasjon, bevisstgjøring og til dels samfunnskritiske poenger.

Tore deler sine tanker om hvordan vi alle, – uansett alder kan bidra til at vi får et rausere og mer inkluderende samfunn.