UTSOLGT!

Lørdag 9. des Kl. 13:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Forventet varighet: 45 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhusGRATIS!
Ta ut billetter på billetknappen under.

Forestillingen starter presis.

Kaféen åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Det magiske ordet (Russisk) Barnas store juleshow «Magiske ord»

13.00-13.45Det magiske ordet “Волшебное слово” (Russisk) – Dukketeater ALFA fra Litauen med forestilling på russisk

“Alfa” dukketeater er et teater på høyt kulturelt nivå. I 2019 ble skuespilleren Alfons Rameika nominert til et menneskelig orkester i Litauen. Kunnskapsdepartementet i Litauen vurderte forestillingen “Det magiske ordet” som en av de beste forestillingene i Kulturpass-nominasjonen.

«Det magiske ordet» er et humoristisk og lærerikt stykke. Sammen med karakterene i stykket vil du finne ut hvilket magisk ord som bryter ned selv de største veggene, smelter de største isbreene og åpner hjerter selv i de vanskeligste situasjoner.

14.30-15.10Julenissen – Med sine hjelpere kommer på kaffe og deler ut gaver.
Ta vare på barnebilletten! Ved fremvising av billetten til nissen, får du en gave.

GRATIS!

Det blir fabelaktig show, fylt av glede. Mye moro, dukketeater, musikk og dans, gaver til alle barna og julegrøt til både barn og voksne. Med alt dette blir dere dratt inn i det ekte juleeventyret og garantert opplevelse av julestemning. Passer for alle – store og små ??

Vi oppfordrer publikum til å kle seg som julenisser

Vi serverer gratis julegrøt i kafeen og det vil være mulig å kjøpe drikke, snacks og kose seg i kafeen mens dere venter på neste forestilling.

Ta kontakt med familie og venner, hent GRATIS BILLETTERwww.mosskulturhus.no og opplev juleeventyret sammen med SØK lekeakademi!!!

ARRANGØR: Sentral og Østeuropeisk kulturforening SØK, SØK lekeakademi og SØK litauisk skole VARPAS.

OM ARRANGØR: Sentral- og østeuropeisk kulturforening (SØK) heier på kulturen som bygger broer mellom Norge og østeuropeiske innvandrere og flyktninger. SØK vil øke forståelsen for hverandres kultur og historie, samt bidra til bedre integrering. SØK har spesialisert seg på sentral- og østeuropeisk integrering, inkludert Ukraina, og har primært kunst og kultur, men også barneaktiviteter og familie som fokusområder. DET STORE BARNAS JULESHOWET er en del av SØK prosjektet «SØK lekeakademi». Det er et prosjekt i regi av Sentral- og Østeuropeisk kulturforening (SØK) for barna og deres familier som bor i Moss med Jurgina Henriksen som prosjektleder. Prosjektet har fått tilskudd fra Moss kommune og Sparebankstiftelsen DNB. Alle aktiviteter er helt gratis. Mer om prosjektet les www.lekeakademi.no.