Onsdag 21. des Kl. 19:00

VARIGHET: ca. 90 minutter uten pause
ARRANGØR: Moss kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Didrik – O Helga Natt

En av Norges aller største stemmer inviterer til en storslått julekonsert med 100% gåsehudgaranti. Didrik Solli-Tangen gir deg de absolutt vakreste juleklassikerne fremført med sjel, kraft og presisjon. «O Helga Natt» er en majestetisk og stemningsfull julekonsert som treffer publikum midt i hjertet.

Velkommen!

«Didrik leverer patos, dynamikk og et voldsomt vokalspekter» – Dagbladet

«Solli-Tangen framfører med hjertet milevis utenpå brystet» – VG

Didrik Solli-Tangen (f.1987) er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med la°ten «My Heart Is Yours». Høsten 2017 deltok han i Stjernekamp pa° NRK der han fikk en andreplass. I 2021 vant han Maskorama pa° NRK forkledd som «Snømonsteret». Finalen ble sett av over 1,2 millioner seere. I over 10 a°r har Didrik sin kraftfulle stemme klart a° røre hele det norske folk, inkludert Kongefamilien. Hans første egne julela°t «Det Skal Bli Jul» har blitt A-listet pa° NRKP1 og han har spilt for utsolgte konserthus over hele landet. I 2021 ga han ut «O Helga Natt» sammen med Oslo Filharmoniske Kor.