Onsdag 21. sep Kl. 18:00

SCNENEKORT: 275,-
STUDENT: 200,-
BARN: 200,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Dimanche

En latterlig morsom og hjertevarm historie om en helt ordinær søndagsmiddag i helt ekstraordinære omstendigheter…

Mens verdens økosystemer kollapser og livet slik vi kjenner det er fortid, forbereder en familie sin sedvanlige søndagsmiddag. Det byr mildt sagt på en del utfordringer.

Dimanche (fransk for «søndag»), beskriver menneskers evne til å tviholde på sine daglige rutiner og å opprettholde en slags normalitet, selv når jorden de står på bokstavelig talt kollapser under dem.

Samtidig som denne familien kjemper mot naturkreftene for å gjennomføre nok en tradisjonell familiesøndag sammen, jobber tre dyrelivsreportere iherdig for å dokumentere apokalypsen og jordens aller siste overlevende arter.

Bli med inn i en fantastisk verden med en herlig blanding av humor og alvor!

Teaser Dimanche – Chaliwaté & Focus from Aurora Nova on Vimeo.

Manus og regi: Julie Tenret, Sicaire Durieux, Sandrine Heyraud
Skuespillere: Julie Tenret, Sicaire Durieux, Sandrine Heyraud  Eller: Thomas Dechaufour, Shantala Pèpe, Christine Heyraud eller Julie Dacquin
Dramaturgi: Alana Osbourne
Lys: Guillaume Toussaint Fromentin