Lørdag 13. feb Kl. 20:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: 3 timer
ARRANGØR: Kryssover Jazzfest Moss


PRIS: 350,-
Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis.


Billett

Dobbelkonsert med Skarbø skulekorps og Juno

Skarbø Skulekorps åpner showet med full trøkk, fengende rytmer og ny musikk i bagasjen før JUNO overtar stafettpinnen med sine dansbare grooves og komplekse rytmikk ispedd både rap og improvisasjon. Dette blir garantert en minneverdig kveld! 

KL: 20:00 SKARBØ SKULEKORPS

Skarbø Skulekorps marsjerte inn folks bevissthet i 2019, og fikk enestående kritikker for sitt debutalbum på Hubro. På en eller annen måte klarte de sømløst å kombinere det fengende og det abstrakte på en måte som føltes helt naturlig. Under ledelse av trommeslager og komponist Øyvind Skarbø er de tilbake med helt ny musikk, som urfremføres under Kryssover! Albumet kommer den 26. mars, men vi får altså høre det nye materialet før alle andre. 

EIRIK HEGDAL c melody sax, klarinett
STIAN OMENÅS trompet, synth
SIGNE EMMELUTH altsax, elektronikk
IVAR GRYDELAND pedal steel, gitar
CHRIS HOLM bass, synth
ØYVIND SKARBØ trommer

KL: 22:00 JUNO

JUNO er et ungt band med utspring fra den velrennomerte jazzlinja i Trondheim. De har allerede rukket å etablere seg som et solid live-band innenfor den norske musikkscenen. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og et eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon. Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg.

Lenge før debutalbumet kom i butikkhyllene hadde JUNO allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt Bylarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz her hjemme i Norge. Høsten 2017 var de også plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase».

Da JUNO debuterte med singelen «Mike» i januar 2019, var bandet allerede et av landets mest ettertraktede liveband. Det etterlengtede debutalbumet «Young Star» ble sluppet i januar 2020 og fikk enormt gode anmeldelser fra både norsk og utenlandsk presse. Albumet er produsert av Kristoffer Lo fra blant annet Highasakite, PELbO og Sunswitch og ble gitt ut av Jazzland Recordings. 

JUNO er:
Georgia Wartel Collins
Ingvald Vassbø
Malin Dahl Ødegård
Mona Krogstad
Thea Ellingsen Grant.