Tirsdag 10. okt Kl. 19:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Ca. 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Østfold Internasjonale Teater


PRIS: 350,-
HONNØR: 245,-
STUDENT: 245,-
BARN: 245,-
SCENEKORT: 245,-
GRUPPR (4+): 245,-
RAUS (betal etter evne): 90,-

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Don Quijote

Østfold Internasjonale Teaters hovedproduksjon høsten 2023 blir Don Quijote – i en nyskrevet versjon satt til Østfold!  Miguel de Cervantes’ roman av Don Quijote regnes som den første moderne romanen og ses fortsatt som en av verdenshistoriens største litterære bragder.  Den forteller historien om idealisten Don Quijote og hans skarpsindige håndlanger Sancho Panza.

Å leve ut drømmen
I fortellingen har hovedpersonen Don Quijote forlest seg på ridder-romaner, datidens kiosklitteratur. I sin higen etter å gjøre en innsats for sannhet og god moral, går han inn for selv å bli en ridder – lenge etter at riddernes tid er forbi. Fordi han er så kompromissløs, og på akkord med sin samtid, blir Don Quijote vel så mye en komisk figur som en helt.

I teatrets iscenesettelse møter vi skuespillerne Terje Brevik som den selvtitulerte ridderen Don Quijote, og Patrik Stenseth som den mer jordnære væpneren Sancho Panza – begge skuespillere er godt kjent for Østfolds publikum. I regissør Ivar Furre Aams versjon av historien vil disse to karakterene derimot ikke reise rundt i Spania, men i Østfold!

– Vi skal lage en humoristisk, jovial og rørende forestilling om å leve ut drømmene sine, om vennskap – og om den store fortellingen og det lille mennesket”. Don Quijote holder fast på sin egen drøm, og dermed opplever han store eventyr, sier regissør Aam om forestillingen.

Bli med på eventyret: – gå ikke glipp av høstens mest humoristiske klassiker!

Kreditering Don Quijote:

Med: Terje Brevik og Patrik Stenseth
Regissør/dramatiker: Ivar Furre Aam
Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg
Scenograf: Alice Tomola Vanini
Lyddesigner: William Kjeldsberg
Lysdesigner: Mathias Langholm Lundgren
Kostymedesign: Marianne Stranger