Mandag 21. jun Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: TBP kultur

Eick/Hoem/Bjerkestrand

Ine Hoem, låtskriver og artist med en unik formidlingsevne. Trompetist Mathias Eick, en av verdens beste jazzmusikere. Bak tangentene sitter Kjetil Bjerkestrand, en av landets mest betydningsfulle bakmenn. Det er et nærmest perfekt samarbeid som det bare må bli flott musikk av.

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en unik formidlingsevne. Oppvokst i Oslo med sterke røtter til Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra. Musikken inneholder elementer fra både vise-pop og jazz. Gjennombruddet kom med albumet «Angerville» og singelen «This Year» som ble en del av TV-serien «Degrassi». Oppfølgeren «Moonbird» resulterte i turneer som support for Veronica Maggio. Hennes tredje album, «Hundre dager», kom i januar. Platen fikk strålende kritikker og singelen «Jeg vil aldri hjem» ble A-listet på NRK P1.

Trompetist, komponist og bandleder Mathias Eick har lenge blitt regnet som en av verdens beste jazzmusikere. Hans vakre, lyriske og melodiske spill fascinerer alle. Han er tildelt flere prestisjetunge priser, som International Jazz Talent-pris og Statoil-stipendet, og har jobbet med størrelser som Chick Corea & Trondheim Jazz Orchestra og band som Jaga Jazzist, Turboneger og Motorpsycho. Han har gitt ut fire strålende album, og som trompetist, vibrafonist, kontrabassist, gitarist eller pianist har han opptrådt på langt over 100 plateinnspillinger.

Tangentspilleren, arrangøren og komponisten Kjetil Bjerkestrand er en av landets mest betydningsfulle bakmenn. Han gir også ut egne plater. Den siste, vakre Stabat Mater, kom i fjor. I tillegg til å arrangere musikk for størrelser som Ray Charles (!), Sissel Kyrkjebø og A-ha, har han skrevet mengder med film- og teatermusikk. De siste årene har han skapt nye verk for blant annet orkester som Royal