Onsdag 30. jun Kl. 19:00

ARRANGØR: TBP kultur

BARN (t.o.m. 15 år): 250,-

Emil Solli Tangen

Emil Solli-Tangen har gjort seg kjent de siste årene som en allsidig sanger og musiker. Han er utdannet operasanger fra henholdsvis Barratt-Due og Kunsthøgskolen i Oslo, med en mastergrad i opera. Han har gjort seg kjent gjennom et stort antall konserter og deltatt i en rekke tv-program, som Kompani Lauritzen, MGP og nå senest i Stjernekamp 2020.

Som musikalsk uttrykk har Emil valgt å ha med seg tyngden og bakgrunnen fra den klassiske musikken og ta det med seg inn det 21. århundre.

På denne konserten skal Emil, med hjelp av sine 8 gode musikervenner, børste støv av gamle skatter, vise frem kjente låter i en ny drakt og gi folk en opplevelse de kanskje ikke visste de trengte.

Gled deg til en fantastisk sesongavslutning på Parkteatret!