Lørdag 15. apr Kl. 20:00

VARIGHET: Ca. 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus

OBS! Fri Alder. Dette er et rusfritt arrangement.

Kiosken åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i Kjellern.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Emma Steinbakken

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien.

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående, rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen. Så fikk Emma og alle andre endelig kommet seg ut på veien igjen i sommer og har fulgt opp med egen turné høsten 2022, som blant annet solgte ut Parkteateret i Oslo.

I oktober slapp Emma «Can’t Fight This Feeling», første singel fra sitt debutalbum som kommer i 2023. Her kommer det til å følge flere singler over nyttår. Emma er også med på årets utgave av Hver Gang Vi Møtes på TV2, som har premiere 1. januar 2023. Bare å glede seg til 2023 med andre ord!

Konserten er et samarbeid mellom UNGprod og UKM Moss.