Lørdag 23. mar Kl. 16:00

VARIGHET: Forventet varighet: 2 timer
ARRANGØR: Moss Bluesklubb

MEDLEM: 275,- (av bluesklubben)

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Erik Harstad & The Buzz Brothers – Moss bluesklubb

Eftablues med Erik Harstad & The Buzz Brothers I Samfunnshuset 23.mars 2024

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rundt med ulike bluesband. I den senere tid har han vekket til live bandet Erik Harstad & The Buzz Brothers. Bandet leverer musikk av høy kvalitet. Et knippe eminente musikere som sammen skaper bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

Jon Reidar Furulund er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik jobber han bl.a mye med Adam Douglas i High Red. Han er også et hett navn som freelancemusiker, og har turnert med store navn som Robben Ford, Michael Landau, Kirk Fletcher og Josh Smith.

Per Øystein Erstad oser av musikalsk rutine og erfaring. Han har jobbet tett sammen med Jon Reidar i flere år og de har dermed også mye av den samme musikalske CV. High Red, Michael Landau, Kirk Fletcher og Josh Smith…., det sier sitt om håndverket som utføres av Per Øystein.

Erik Harstad – Gitar og vokal

Per Øystein Erstad – Bass