Søndag 5. des Kl. 13:00

VARIGHET: ca. 45 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

Exo, Tilly og drømmeportalen

Exo Kids legger neste romferd til Moss Kulturhus!

Exo Kids tar endelig fatt på sin «Drømmeportal-turné» i kvartettformat. Med seg på ferden følger stjerneskuddene Bård Berg på trommer og Sofie Tollefsbøl på bass og vokal.

Exo Kids, er et musikk og historie-konsept, utviklet av Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen, med illustrasjoner laget av Kjetil Bendiksen. De er kjent for sitt fantasifulle univers og lekne tilstedeværelse på scenen. Barne-musikantene debuterte med albumet «Hæ Hæ Hæ?» i 2018 og har siden den gang gjestet små og store scener.

Mens første album og konsertfortelling tok opp temaer som annerledeshet og vennskap, kom de i fjor høst med oppfølgeren, «Exo, Tilly og Drømmeportalen».Tema for Exo Kids andre forestilling og album, er klimakrise, samarbeid og kreativitet. Da må det selvsagt flere enn to til på scenen!

Supermusikerne Sofie og Bård har begge rukket å bygge seg solide musikk-karrierer de siste årene. Førstnevnte, bedre kjent som kritikerroste Fieh, ble blant annet nominert til årets live-artist i P3 Gull 2018. Bård har på sin side rukket å etablere seg som et hett navn på den norske elektronikascenen som produsent, trommis, DJ og artist.

Med seg i kofferten har Exo Kids favoritter som «Klin Kokos Appelsin og «Superhelt», låter som har hatt høy rotasjon på NRK Radio Super det siste året. Konsertforestillingen har også gøyale animasjoner av karakterene på storskjerm, hentet fra de sprø hendelsene i Drømmeportal-historien.

Sammen lover gjengen et fyrverkeri av en opplevelse, med fengende låter, utenomjordisk fest og en god dose klimaprotest.

Passer for barn mellom 3 og 10 år.