Fredag 4. mar Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Fartøy Valen Seiler Igjen

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

I Kristian Valens forrige produksjon, «Åsted Valen», introduserte han et Snap-chat-innslag som ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen i hans nye show, også med nye profiler!

Kast loss – bli med på Kristians nye seilas!