Onsdag 22. sep Kl. 17:00


HVOR: Moss

ARRANGØR: Nonstop Internasjonale Teaterfestival


PRIS: 590,- til 990,-


Billett

Festivalpass Nonstopfestivalen

Earlybird – kjøp festivalpass før 01. August for kun 790,-!

Velg fritt mellom variert og bra teater for en beskjeden pris – gyldig hele festivalperioden!

Nonstopfestivalen gir deg et bredt spekter av sceneopplevelser. Skal du på mer enn 2-3 arrangementer, lønner det seg med festivalpass.

990,- festivalpass (790,- earlybird)
790,- festivalpass med scenekort
590,- festivalpass til barn/ungdom/studenter

Festivalpasset kan brukes på alle nonstopfestivalens forestillinger, konserter og arrangementer som er åpne for publikum.

Hvordan gjør jeg det?

Ved kjøp av festivalpass får du en rabattkode i eposten sendt ut fra billettsystemet vårt. For å benytte rabattkoden til å reservere plass på de forestillingene du vil se gjør du følgende: Klikk kjøp billett på den forestillingen du ønsker å reservere plass på. Velg Ordinær billett og trykk finn billetter. Velg din plass og klikk fortsett. Logg inn med din bruker, evt. hopp over innlogging. Fyll ut navn, adresse osv. og skriv inn rabattkoden du har fått i feltet for rabattkode. Klikk på Aktiver, huk av for at du godtar vilkår og betingelser, og til slutt klikk på kjøp. Deretter kan du hente plassbilletten din. Husk at du kun kan hente én plassbillett pr. forestilling.

På forestillingen viser du frem plassreserveringen som billett. Det lønner seg å være tidlig ute med å reservere.

NB: reserver plass kun på de forestillingene du vet du skal se, så du ikke tar opp en plass som andre vil benytte seg av. Trenger du hjelp med reservasjoner eller har spørsmål, send en epost til post@mosskulturhus.no