Onsdag 14. des Kl. 19:00

ARRANGØR: Moss Jazzklubb

MEDLEM (av Moss Jazzklubb): 275,-
UNGDOM (t.o.m. 25 år): 100,-

Konserten starter presis. Dørene til salen åpner 1 time før konsertens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Flukten – Hanna Paulsberg – Moss Jazzklubb

Hva skjer når du sperrer inne fire av de mest kreative musikerne i norsk jazz? De skaper.

I mars 2020, da koronapandemien stengte Norge, fant Flukten sitt fristed. Flukten er styrt av en ting – viljen til musikk.

Flukten består av musikere fra noen av de mest kritikerroste bandene i norsk jazz de siste årene: Hanna Paulsberg Concept, Atomic, Moskus, GURLS, Wako, Espen Berg Trio, Skadedyr og Trondheim Jazzorkester.

Etter Fluktens debutkonsert på Nasjonal Jazzscene skrev blant annet kritikerene «er det noen band-debuter som virkelig har satt merker i sjel og hjerte er det denne.» Med referansebiblioteket fylt med John Scofield, Joe Lovano, Per «Texas» Johansson, Salif Keita og Paul Motian, tar de veier om hip hop, soul eller folkemusikk fra mange forskjellige steder. Her kan alle spontane innfall bli dyrket frem og utforsket. Flukten gir deg skitten jazz å danse til og myk, finstemt jazz å tenke til. Det er musikk som feirer livet med rom for det utrolige.

Debutplata “Velkommen håp” kom ut i september 2021, og høstet rosende kritikker i inn og utland. Det vitale og energiske samspillet kombinert med lekne og impulsive låter ga kvartetten en Spellemannspris i klassen jazz påfølgende år. Klassekampen omtalte den slik: “Albumet vitner om fire fremragende jazzmusikere som har fått utløp for ferske idéer og fornyet energi i samspill med hverandre”, og kåret albumet som det beste i september 2021. Det anerkjente britiske musikkmagasinet Mojo ga plata fire av fem stjerner og hadde “Velkommen håp” blant sine topp ti plater den måneden.

Hanna Paulsberg, saxofon
Marius Klovning, gitar