Onsdag 18. sep Kl. 19:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Nonstop Internasjonale Teaterfestival


PRIS: 325,-
STUDENT: 170,- (med studentbevis)
BARN: 170,- (under 16 år)
SCENEKORT: 220,-

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Føkk Alle – NonStopfestivalen

Anette Amelia Larsen gir et rått og nakent innblikk i livet til unge, kriminelle kvinner.

Føkk alle er dokuteater basert på sanne historier og intervjuer med tre unge kvinner som har vært aktive i kriminelle miljøer.  Hvorfor søker unge kvinner seg til disse miljøene? Hva driver dem, hvilket liv lever de, og er det i det hele tatt mulig å bryte ut?

Nonstopfestivalen er veldig glad i premierer! Vi ønsker nemlig å være en døråpner og et vindu ut i verden for nye ting. Denne forestillingen var her i fjor i svensk utgave, men nå får vi premieren på en norsk versjon i Per-Olav Sørensens regi.

Etter forestillingen inviterer vi til en samtale med tidligere leder av B-gjengen, Abbas Ghulam. Han møter publikum til ettersnakk og forteller ærlig om egne erfaringer og hvor vanskelig det faktisk er å bryte ut av et kriminelt nettverk.

Tematikken med ungdomskriminalitet er dessverre ikke mindre aktuelt her i Norge. Forestillingen gjør vi i samarbeid med DKS Østfold, fordi akkurat som oss ønsker de å nå ut til så mange som mulig med dette. Derfor skal denne forestillingen også ut på det vi håper blir en lang turné.

«Hun gikk på skolen, men kunne alt fra før. Det var som om hun bare fordrev tiden der. Men lærerne brydde seg ikke. Foreldrene brydde seg ikke. Snart brydde hun seg ikke selv. Om skolen. Om samfunnet. Om noe. Det begynte med et ran. Ikke fordi hun trengte penger, men fordi det ga henne et kick. Oppholdet i ungdomsfengslet forandret henne ikke til noe annet enn en kriminell. En ekte kriminell. Føkk alle!»

«Føkk alle» er et samarbeid mellom Unga Dramaten og Teater Fryshuset (ungdomsenhet i Sverige), som med denne forestillingen følger opp «Klipp han» og Bye bye, Bror» med den avsluttende delen i triologien om vold og drap blant ungdommer.

Unge kvinner som får en mer fremtredende rolle i kriminelle nettverk er en trend som har vokst frem gjennom flere år, samtidig som det har blitt etterlyst mer forebyggende tiltak og instanser som kan følge opp ungdommene. Her får vi et rått og nakent innblikk i kvinnenes liv og deres muligheter til å bryte opp og ta nye valg for seg selv.

På Scenen står Anette Amelia Larsen. Hun har jobbet i Norge, Danmark og Sverige, og spilt i musikaler som Evita, Chicago, Mamma Mia, The Sound of Music og Rent for å nevne noen. Du har også sett henne i The Book of Mormon, Den Grønnkledde og Peer Gynt på Det Norske Teatret.

Nonstop Internasjonale Teaterfestival 18.–22. september

Nonstop Teaterfestival er fem dager i Moss fylt med teater i all sin herlige bredde. Bli med og bruk hele sanseapparatet når både nasjonale og internasjonale artister i verdensklasse inntar byens scener. Skal du på flere arrangementer, lønner det seg å kjøpe festivalpass.

Se hele programmet her

Skuespiller:     Anette Amelia Larsen
Regi:               Per-Olav Sørensen
Skapere:         Ulf Stenberg og Emil Rosén Adsten
Oversettelse:   Tiril Wishman Eeg-Henriksen
Produsent:       The Global Ensemble Theatre AS, I samarbeid med DKS Østfold og Teater Fryshuset