Mandag 28. jun Kl. 18:00

VARIGHET: 1 time og 10 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Freddy Kalas

Liker du musikk, glede og sommer? Da er Freddy Kalas konsert perfekt for deg. Freddy Kalas sine fantastiske låter er fulle av sommervibber og er perfekte til sommeren. Låtene hans passer perfekt for alle aldre.

Denne konserten har fri alder.

Freddy Kalas har skrevet mange sanger og de har alle et unikt filosofisk særpreg. Han er mest kjent for sine låter «Pinne for landet», «Jovial» og «Feel Da Rush». Den sistnevnte låten var Freddy Kalas sin deltakerlåt i Melodi Grand Prix 2016, som han kom på 2. plass med. I 2016 ble han også nominert til Spellemannsprisen for låten «Jovial». «Pinne for landet» toppet VG lista i 2015 og Kalas sin julelåt «Hey ho» kom på 2. plass på den samme lista.