Onsdag 14. aug Kl. 18:14

ARRANGØR: Arena - Moss kirke- og kultursenter

STUDENT: 220,-
UNDER 18år: 0,-

Arrangemnentet er en del av
Christian Frederik-dagene.

Arrangementet starter presis.

Vær ute i god tid for å unngå kø.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Fredskonsert & Fredstale – Kristin Asbjørnsen m/band

Kristin Asbjørnsen er en av de mest originale og kritikerroste stemmer i norsk musikk gjennom de siste 30 år. Hennes kunstneriske uttrykk har høstet overveldende respons, gjennom en rekke albumutgivelser og mangeårig internasjonal konsertvirksomhet. De nye norske sangene fra kommende album har allerede høstet mange lovord, deler av materialet ble først fremført under Kristins bestillingsverk for Cosmopolite Scene 2022. Albumet markerer Kristins første utgivelse på Kirkelig Kulturverksted. All tekst og musikk er av Kristin Asbjørnsen.

Godt å komme hjem er første låt fra Kristin Asbjørnsens kommende album Hjemveier, som utgis 7.juni av Kirkelig Kulturverksted. Endelig gjør Kristin sine egne norskspråklige sanger tilgjengelig og åpner samtidig et nytt terreng i sitt mangefasetterte musikkunivers. Godt å komme hjem er en vise som gynger av gårde, båret av et band som spiller deilig mykt og løftende i en groove som bla er inspirert av vestafrikansk musikk. Sangen er som en fornemmelse om samhørighet og hjemkomst, båret frem av det spesielle nærværet i Kristins sang.

Kristin Asbjørnsen m/ band:
Olav Torget – gitarer
Eivind Aarset – gitarer