Søndag 11. des Kl. 19:00

VARIGHET: Ca. 1 time og 20 minutter
ARRANGØR: Skyskraper Artist AS

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Frode Alnæs – Lang Desember Natt

Gjest: Aasmund Nordstoga

Velkommen til en lun og stemningsfull førjulskveld fylt med vakker musikk, høytid, glimt i øyet og god julestemning.

I desember er Frode Alnæs tilbake med sin populære juleturné «Lang desember natt», og i år har han invitert med seg visesanger Aasmund Nordstoga som musikalsk gjest og makker.

Når gitaristen og artisten fra Nordmørskysten møter folkemusikeren og gårdbrukeren fra Vinje i Telemark skapes musikalsk julemagi. Det er to sjarmerende og folkekjære artister med god kjemi og stor respekt for hverandre som nå legger ut på turné sammen.

Konsertene byr på mange musikalske høydepunkter både fra Frode og Aasmunds egne juleplater, i tillegg til gamle og nye sangskatter som hører julen til.

Frode Alnæs og Aasmund Nordstoga er begge kjent for sin unike formidlingsevne, både musikalsk og verbalt. Og selvfølgelig vil de også by på både muntre og gode historier, der gamle juletradisjoner møter vår tid.

Her er det bare å senke skuldrene og la seg fylle av den gode julestemningen.