Tirsdag 3. okt Kl. 13:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: 1 time
ARRANGØR: Moss kommuneArrangementet er gratis.

Vi åpner dørene kl. 12:00
Konserten starter kl. 13:00

KAFÈ 67+ er en serie med kulturarrangementer for pensjonister på Samfunnshuset i samarbeid med den kulturelle spaserstokken.

Samfunnshuset vil være rigget som en hyggelig kafé hvor du kan treffe venner og kjøpe en kopp kaffe og noe og bite i før arrangementer starter.


Genser’n te’n Johansen – Kafé 67+

Genser’n te’n Johansenslutter aldri å overraske! Sognepresten likte veldig godt å høre noen av historiene som har satt sine spor i genser’n fra 1949. Genser’n som har vært kloden rundt og vært vitne til en verden i forandring. Bestyrerinnen ønsker fortsatt å sette kloa i den, ikke for å vaske eller kaste.. Nei, for å ramme den inn! Slik at alle kan få se genseren med alle historiene!

Johansener både smigret og forarget! Genser’n skal ikke pensjoneres! Den skal sitte på! På han som reiste til sjøs som 15 åring og kjøpte genser’n på den første turen. Dem hører i hopes! Som to dråper vann – i ei bøtte! Johansen vil bevise for alle som eventuelt skulle være i tvil: Han har absolutt ingen planer om å dra inn årene! Tvert i mot, han heiser genser’n og setter en ny kurs – mot minnenes hav!

Helge Sveen som Johansen er tilbake med en ny forestilling om sjømannen og hans trofaste følgesvenn, genser’n. Bli med på en minne og erindringsseilas! Tilbake til tiden hvor veldig mye var så mye bedre! Til tiåret hvor det fortsatt var trange tider men hvor pila pekte rett opp; 1950 åra!  Og musikken er med, den samme som strømmet ut fra Ønskekonserten det tiåret.