Torsdag 8. feb Kl. 19:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Ca. 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Kryssover Jazzfest Moss


PRIS: 350,-
PRIS: 350,-

MEDLEM: 300,-(Jazz- & Bluesklubb)

UNGDOM: 0,- (t.o.m. 26år)FESTIVALPASS: 1250,-
EARLYBIRD FESTIVALPASS: 950,-
LØRDAGSPASS: 800,-
(Se eget arrangement på nettsiden for kjøp av PASS)Arrangementet starter presis.Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.Det er ubetjent garderobe i foaje.Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.Kjøpte billetter refunderes ikke.For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Gurls & Trondheim Jazzorkester – Kryssover Jazzfest Moss 2024

Trioen GURLS har siden 2013 vært saksofonist Hanna Paulsberg og bassist Ellen Andrea Wangs svært populære musikalske friminutt. Til dette prosjektet med Trondheim Jazzorkester har de fått med seg Marianna Sangita på vokal, som vi kjenner fra bandet Broen.

GURLS har utviklet seg til et flaggskip i norsk jazz. Det sprudlende debutalbumet Run boy, run vant Spellemannprisen for beste jazzalbum 2018, og trioen har siden toppet norske jazzfestivaler og spilt for utsolgte klubber.

Våren 2021 var det premiere på Hanna Paulsbergs bestillingsverk for Trondheim Jazzorkester & GURLS. Konsertene på Jazzfest i Trondheim, Mandaljazz, Moldejazz og Sildajazz vakte stor begeistring med en rekke helt nye låter for anledningen, i tillegg til noen av GURLS’ hitlåter i ny drakt.

Dette har det blitt livealbum av som ble feiret med en norgesturné i november og nå er disse fantastiske musikerne med GURLS klare for …. !

Marianna Sangita Røe (vokal), Hanna Paulsberg (tenorsax), Ellen Andrea Wang ( bass/vokal), Trine Knutsen (fløyte), Sissel Vera Pettersen (altsax), Eirik Hegdal (saksofoner/klarinett), Erik Johannessen (trombone), Heida Karine Johannesdottir (tuba), Håvard Aufles (synth/piano), Amund Storløkken Åse (vibrafon), Ola Øverby (trommer), Håkon Mjåset Johansen (trommer), David Solheim (lyddesign).