Lørdag 16. mar Kl. 20:00

ARRANGØR: Moss kulturhus

FRI ALDER - ALKOHOLFRITT

Arrangementet starter presis.

Kioskene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Hagle

Indre Østfolds store sønner i  Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streams og konsertopptredener, og skyter nå fart inn i 2024 med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Med 150 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke til Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRK-serien Rådebank og fler av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Nå har du altså mulighet til å oppleve de live i Moss.  Det er fri alder så denne kvelden kan du  både danse med dama eller mora di. Hagle blir spilt av alle og denne kvelden blir det rett og slett bygdefest på Samfunnshuset.

Mrk: Ingen alkoholservering

Samarbeid med UKM og UNGPROD