Få billetter igjen

Fredag 19. nov Kl. 20:00

VARIGHET: ca. 110 min uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Hellbillies

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Foto: Agnete Brun