Onsdag 19. apr Kl. 19:00

VARIGHET: Forventet varighet: 1 time og 10 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus

Forestillingene starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Hemmelige Norge, Det skjulte friluftslivet

Et foredrag om natur og norske hemmeligheter. Med historier, bilder, film og musikk.

I årevis har forfatter Marius Nergård Pettersen reist landet rundt på leting etter skjulte ting i norsk natur. Stedene og menneskene han har funnet er beskrevet i bøkene Hemmelige hytter og Hemmelige Norge som begge er blitt møtt med stor entusiasme fra lesere, kritikere og medier.

I dette foredraget tar forfatteren oss med inn i skjulte sider ved friluftslivet. Til steder som egentlig ikke eksisterer, med folk som fi­nner noen av livets fi­neste øyeblikk der ingen andre går. Resultatet er et unikt og underholdende foredrag om hemmeligheter, enkle verdier og kjærlighet til naturen.

Til bilder og ­film spiller musiker Stian Eriksen live fra scenen. Dette åpner opp for nye sanseinntrykk og gir publikum små konsertopplevelser mellom historiene.

MARIUS NERGÅRD PETTERSEN (38) er prisbelønt forfatter og fotograf. Han har utgitt tolv bøker og jobber kun med tematikk relatert til natur og friluftsliv.

STIAN ERIKSEN (38) er musiker, komponist, arrangør og tekstforfatter. Han komponerer filmmusikk og spiller i bandet komakid og soloprosjektet heartbeast.