Fredag 3. feb Kl. 19:00

MEDLEM (av Moss Jazzklubb): 275,-
UNGDOM (t.o.m. 25 år): 100,-

Forestillingene starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Hilde Louise Asbjørnsen og Anders Aarum

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til intimkonsert med pianist Anders Aarum. Her presenteres nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaret-scenen. Duoen slapp albumet «Movies & Stories Like This» 30. september 2022, til strålende mottakelse:

”Multitalentet Hilde Louise Asbjørnsen fortsetter å ta megasteg i retning seg sjøl. Dette intime duomøtet med pianisten Anders Aarum er kanskje det aller inderligste hun har gitt oss.”  – Nettavisen

”Nådeløst, og akk så vakkert.” – Dagsavisen

I 18 år har Hilde Louise hatt et nært musikalsk samarbeid med pianist Anders Aarum, som har spiret frem 9 plateutgivelser og flere teater- og kabaretforestillinger.

Velkommen til lun konsert med finstemt humor og melankoli i skjønn forening.