AVLYST!

Fredag 3. des Kl. 19:00

VARIGHET: ca. 4 timer
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Dørene åpner kl. 18:00, og baren er åpen.

Buffeten serveres fra kl. 19:00

Konserten starter kr. 20:00.

Hovedøen Social Club slynger Julen inn!

Godt mulig snøen uteblir i år også, men da er det jo ekstra godt å vite at noe helt sikkert kommer! Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske julebordsopplevelse.
Vi fyller Samfunnshuset med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Du får Cuba-versjonene du ikke visste du så sårt savnet av høytidens musikalske perler. Julen blir garantert aldri det samme igjen uten.

Prisen inkluderer vår kokks cubanske buffet og konsert. Drikke til maten kjøpes separat

Hvis du fremdeles skulle være i tvil om hvor du bør være 3. desember så spør deg selv; Vil du VIRKELIG gå glipp av På låven sitter nissen eller Romjulsdrøm slik de hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe?
Svaret på dette får du ALDRI  (med mindre du kommer på samfunnshuset 3. desember da selvsagt).

Så da er det bare å glede seg!

Sverre Indris Joner – piano, arrangementer,
Sergio Gonzalez – vokal,