Lørdag 21. mar

VARIGHET: ca 90 min uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Ila Auto

Ila Auto er et norsk bluegrassband som består av fetterne Kay Arne Sulutvedt og Stein Are Fevang fra Vivestad og Høyjord i Vestfold, brødrene Matias Hilmar Iversen og Kristoffer Iversen fra Kolbotn og Kai Henrik Ryen fra Kjelsås i Oslo. Bandet ble startet i 2005.

Bandet spiller bluegrass inspirert av Flatt & Scruggs og Bill Monroe med elementer av popmusikk og rock and roll. I tillegg til sitt ordinære repertoar, spiller bandet også av og til barnekonserter med barnesanger i bluegrassversjoner. I 2006 ga de ut sitt debutalbum If You Keep Pickin’ it Might Never Heal på Auto Records. For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country.

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. I snart 15 år har de vært på veien. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn.

Når de nå kommer til Moss spiller de først en konsert for barna kl. 12. Og så en konsert for de voksene kl. 20:00.