Lørdag 11. feb Kl. 14:00

MEDLEM: 220,-
(av Moss Jazzklubb)
Konserten starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Ingrid Jasmin feat. Mathias Eick – Kryssover Jazzfest Moss

Da debutsingelen hennes ‘Pilgrim’ ble sluppet i 2021, møtte lytteren en artist utenom det vanlige på den norske musikkscenen. Ingrid Jasmin har vakt oppsikt med sin elektro-akustiske blanding av norsk folkemusikk og flamenco, fremført med en melismatisk vokalstil.

Høsten 2022 slapp hun debutalbumet ‘Luna’ til strålende anmeldelser og en femmer i Aftenposten. Med seg på plata har hun er stjernelag av musikere og produsenter, deriblant en av Norges mest erfarne multiinstrumentalister, Mathias Eick.

Til tross for at hun er et nytt navn i musikk-Norge, er hun allerede på radaren til festivalene. Releasekonserten for ‘Luna’ ble spilt på en utsolgt Nasjonal Jazzscene under årets Oslo World, og høstet glitrende kritikk. Dagsavisen ga en femmer og omtalte det som “en sikker og følelsesladet oppvisning fra en artist som åpenbart er født for scenen, som behersker publikums minste vink og som er i ett med sine dedikerte musikere.”

“Fantastisk stemmeprakt”
– Aftenposten

“Når norsk folkemusikk, elektroniske impulser og ikke minst flamenco møtes på scenen i Ingrid Jasmins uttrykk, lover det svært mye for framtida.”
– Dagsavisen

“En stemme som fra første øyeblikk fremstår som egenartet”
– Musikkmagasinet Ballade

“Den skolerte folkesangeren forener tradisjoner fra indre Telemark, Spania og Mellom-Amerika på en måte som knapt har vært hørt før.”
– Klassekampen

På scenen: